Ghiroda.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Ghiroda - Timis!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Ghiroda - Timis!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Ghiroda - Timis!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Ghiroda - Timis.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Ghiroda, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Ghiroda judetul Timis, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Ghiroda? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Ghiroda!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Ghiroda - Timis? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Ghiroda.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Ghiroda! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Ghiroda - Timis si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Ghiroda - Timis, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre GhirodaPagina in care spui si gasesti totul despre Ghiroda

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

cum platim inpozitul,

se poate plati si in doua transe, va multumim, citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Ghiroda - Timis!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Ghiroda - Timis!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Ghiroda - TimisIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Ghiroda - Timis

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
GhirodaIntra acum!

Poze din Ghiroda

Trimite pe mail acum!
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Sport

Anultrecut, in 2010, s-a infiintat Clubul Sportiv Ghiroda,cu o echipa de fotbal afiliata la F.R.F. Echipa a participat in Campionatul Municipal, a luat locul I cu un avans de peste 10 puncte si peste 100 goluri marcate si va juca in Campionatul Judetean in editia viitoare. Lotul echipei e destul de valoros. Duminica la "Memorialul Emilian Pavel" a pierdut la limita(3-2) cu castigatoarea fazei judetene a Cupei Romaniei, C.F.R.Timisoara din liga IV.